Sunday, March 5, 2017

Wan Nurul Syazlyn

Noeyebrow trim... Teknik conceal sampai de bentuk.....ye adik2 manis..heeee



Monday, December 26, 2016

Farhan Azurin


* NO EYEBROW TRIM
*MAKEUPKAN PENGANTIN  CANTIK MANIS FARHAN AZURIN DARI KLEBANG, IPOH






Wednesday, November 23, 2016

Dinner Makeup for Nani

*NO EYEBROWTRIM
SHE IS 40++ and anak sulung beliau already 15 years old, but she looks young..... Indahnya ciptaanMu Allah









Tuesday, November 8, 2016

Sunday, July 17, 2016

Tengku Fathi

TERIMA KASIH Tengku Fathi untuk majlis bertandang. from Kelantan untuk majlis bertandang di Perak.









Tuesday, June 28, 2016

Jasrina



Tq beautiful Jasrina from sungai siput,,, no eyebrowtrim....  



Monday, May 2, 2016

EzaFairuz



Tanx pada adik kecil molek soft spoken lembut and baik hati ni, dari majlis tunang sampai la ke nikah amik dengan akak ct.... cabaran gak sebab kening dia agak serabut and tebal.. however dengan teknik concealer kakct berjaya hide kan kening dia tu.... anyway mak dia pun sgt2 baik hati.. sampai2 je umah pengantin blom apa2 dah suh makan dlu... tq dear ezadatulfairuz comei...dari Taman Desa Ampang, Ipoh.




Bella

#NofakeEyelash. #noEyebrow trim
Majlis Resepsi Bella di Taman Perpaduan Ulu Kinta, Very sweet and friendly Bella... Ramah sangat2....Tanx adik sbb hire akk utk nikah sanding ya... tqsm...